Propellerhead Software
  #1  
Old 2012-12-02, 16:26
standbyghost's Avatar
standbyghost standbyghost is offline
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 94
Unhappy At least one more Rack column

PLEASE! I like organizing my rack into subgroups, and three is not QUITE enough!
__________________
Keep on Truckin', Guys & Girls... i5 2.5 GHz Spring 2011 iMac with 4GB RAM & (My Rack Extensions): ABL2 Bass Synthesizer, AutoArp, RE-2A Leveling Amplifier, HM1 Headphone Monitor Correction, DCAM BusComp, DCAM EnvShaper, Etch Red Dual Filter, Morfin XF Crossfader, Mesher-4K - CV Knobs Mix Panel, Ozone Maximizer, Charlotte Envelope Generator, AMMO BR1200 Modulation Synthesizer, REQ131 31 Band EQ, Audio to CV, Neutron Particle Emitter, CV Tuner, Probability Drum Trigger, A-Series 1 Modular Synth, A-Series 2 Modular Synth, Buffre Beat Repeater, Spacre Blank Plate, Crapre Cassette Recorder Audio Processor, PX7 FM Synthesizer, Audiomatic Retro Transformer, Polar Dual Pitch Shifter, Pulsar Dual LFO, Radical Keys, Radical Piano, Synchronous Effect Modulator, CV Suite Line Mixer, CV Suite Line Processor, CV Suite Parametrix, Stereo Splitter, Peak Programme Meter, RE 200 Bass Enhancer, RE 202 Exciter, PredatorRE Instrument, SubBoomBassRE Instrument, ReMark Rack Divider, Softube Saturation Knob, Synapse DC-2 Dual Chorus, Synapse Antidote Synthesizer, Randrome Audio and CV Randomized Gate, CMD:Equation Math Module, Truth Logic Gate, Now, Uhbik F, Uhbik G, Uhbik S, Renoun Reverb, Yoko Band-Splitter.


Please - Check out FREE Music!

http://www.standbyghost.org/

Peace!
  #2  
Old 2012-12-02, 16:29
normen's Avatar
normen normen is online now
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 3,470
Uh, I have unlimited columns in 6.5? I started doing one for each track, I like it
__________________
Plugin latency issues? Phasing on parallel channels? Want to know the real latency of your audio interface? Try the VMG-01!
Professional Audio Engineer at Theater Bremen, Germany • Part Time Programmer
  #3  
Old 2012-12-02, 16:31
standbyghost's Avatar
standbyghost standbyghost is offline
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 94
Unhappy hmm

I can't seem to use more than 3, I wonder why? Is there some way to drag it out or something?
__________________
Keep on Truckin', Guys & Girls... i5 2.5 GHz Spring 2011 iMac with 4GB RAM & (My Rack Extensions): ABL2 Bass Synthesizer, AutoArp, RE-2A Leveling Amplifier, HM1 Headphone Monitor Correction, DCAM BusComp, DCAM EnvShaper, Etch Red Dual Filter, Morfin XF Crossfader, Mesher-4K - CV Knobs Mix Panel, Ozone Maximizer, Charlotte Envelope Generator, AMMO BR1200 Modulation Synthesizer, REQ131 31 Band EQ, Audio to CV, Neutron Particle Emitter, CV Tuner, Probability Drum Trigger, A-Series 1 Modular Synth, A-Series 2 Modular Synth, Buffre Beat Repeater, Spacre Blank Plate, Crapre Cassette Recorder Audio Processor, PX7 FM Synthesizer, Audiomatic Retro Transformer, Polar Dual Pitch Shifter, Pulsar Dual LFO, Radical Keys, Radical Piano, Synchronous Effect Modulator, CV Suite Line Mixer, CV Suite Line Processor, CV Suite Parametrix, Stereo Splitter, Peak Programme Meter, RE 200 Bass Enhancer, RE 202 Exciter, PredatorRE Instrument, SubBoomBassRE Instrument, ReMark Rack Divider, Softube Saturation Knob, Synapse DC-2 Dual Chorus, Synapse Antidote Synthesizer, Randrome Audio and CV Randomized Gate, CMD:Equation Math Module, Truth Logic Gate, Now, Uhbik F, Uhbik G, Uhbik S, Renoun Reverb, Yoko Band-Splitter.


Please - Check out FREE Music!

http://www.standbyghost.org/

Peace!
  #4  
Old 2012-12-02, 16:49
OMOMs's Avatar
OMOMs OMOMs is offline
 
Join Date: May 2009
Posts: 1,037
Quote:
Originally Posted by standbyghost View Post
I can't seem to use more than 3, I wonder why? Is there some way to drag it out or something?
yeah just drag your device on the wooden seperators of the rack, drop it, and see the rack split up
__________________
cheers!
fredhoven
  #5  
Old 2012-12-02, 16:56
standbyghost's Avatar
standbyghost standbyghost is offline
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 94
Wink

okay got it - thanks guys
__________________
Keep on Truckin', Guys & Girls... i5 2.5 GHz Spring 2011 iMac with 4GB RAM & (My Rack Extensions): ABL2 Bass Synthesizer, AutoArp, RE-2A Leveling Amplifier, HM1 Headphone Monitor Correction, DCAM BusComp, DCAM EnvShaper, Etch Red Dual Filter, Morfin XF Crossfader, Mesher-4K - CV Knobs Mix Panel, Ozone Maximizer, Charlotte Envelope Generator, AMMO BR1200 Modulation Synthesizer, REQ131 31 Band EQ, Audio to CV, Neutron Particle Emitter, CV Tuner, Probability Drum Trigger, A-Series 1 Modular Synth, A-Series 2 Modular Synth, Buffre Beat Repeater, Spacre Blank Plate, Crapre Cassette Recorder Audio Processor, PX7 FM Synthesizer, Audiomatic Retro Transformer, Polar Dual Pitch Shifter, Pulsar Dual LFO, Radical Keys, Radical Piano, Synchronous Effect Modulator, CV Suite Line Mixer, CV Suite Line Processor, CV Suite Parametrix, Stereo Splitter, Peak Programme Meter, RE 200 Bass Enhancer, RE 202 Exciter, PredatorRE Instrument, SubBoomBassRE Instrument, ReMark Rack Divider, Softube Saturation Knob, Synapse DC-2 Dual Chorus, Synapse Antidote Synthesizer, Randrome Audio and CV Randomized Gate, CMD:Equation Math Module, Truth Logic Gate, Now, Uhbik F, Uhbik G, Uhbik S, Renoun Reverb, Yoko Band-Splitter.


Please - Check out FREE Music!

http://www.standbyghost.org/

Peace!
  #6  
Old 2012-12-02, 19:08
joeyluck's Avatar
joeyluck joeyluck is online now
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 3,538
You can drag to the left as well!!! =O
  #7  
Old 2012-12-03, 08:19
reason401 reason401 is offline
 
Join Date: May 2009
Posts: 4
Can you position a new instrument in a new column next to another further down the rack in the first column or does it just go to the top of that new column?
  #8  
Old 2012-12-03, 11:27
normen's Avatar
normen normen is online now
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 3,470
Quote:
Originally Posted by reason401 View Post
Can you position a new instrument in a new column next to another further down the rack in the first column or does it just go to the top of that new column?
They always fill from the top.
__________________
Plugin latency issues? Phasing on parallel channels? Want to know the real latency of your audio interface? Try the VMG-01!
Professional Audio Engineer at Theater Bremen, Germany • Part Time Programmer
  #9  
Old 2012-12-03, 12:47
deankay's Avatar
deankay deankay is offline
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 741
Quote:
Originally Posted by nhansen View Post
I started doing one for each track, I like it
I quite like that idea, really tidies things up a bit. For some reason I've always felt a need to be as close to the the master section as possible.
I'm gonna try this immediately.
  #10  
Old 2012-12-03, 12:50
normen's Avatar
normen normen is online now
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 3,470
Quote:
Originally Posted by deankay View Post
I quite like that idea, really tidies things up a bit. For some reason I've always felt a need to be as close to the the master section as possible.
I'm gonna try this immediately.
Yeh, with my trackpad and OSX's horizontal scrolling its easy to navigate too. Or just pull the navigator a bit wider. On my laptops screen it works so that I can pull the navigator all the way open and just have the space for one rack left then, I tried around with that too but switched back to no navigators and scrolling the main view
__________________
Plugin latency issues? Phasing on parallel channels? Want to know the real latency of your audio interface? Try the VMG-01!
Professional Audio Engineer at Theater Bremen, Germany • Part Time Programmer
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sick Rack extension idea...bring the 90s electronic scene into the rack! themadcatter General Forum (read only) 5 2012-05-16 07:06
Can Reason 6 Scale Rack Horizontally? sfernald Phead User Forum (read only) 32 2012-04-01 19:03
Feature Suggestion: Going Beyond the Rack Scola General Forum (read only) 13 2003-08-14 02:05


All times are GMT +2. The time now is 17:10.