Propellerhead Software
  #21  
Old 2011-11-13, 18:58
selig's Avatar
selig selig is offline
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 10,512
Quote:
Originally Posted by ljekio View Post
selig, new delay machine (the echo) can build endless loops without timing errors. I very happy, but max delay time so small - only 1 sec...
Max delay time is 2700 ms on The Echo, and it will sync down to 45 BPM (2667 ms) - DDL-1 can only sync down to 60 BPM (2000 ms).

Read more here if interested…
https://www.propellerheads.se/forum/...121#post961121
__________________
Giles Reaves, aka 'selig'
Audio Illusionist, Musical Technologist
Selig Audio, LLC
USA
  #22  
Old 2011-11-13, 19:08
ljekio's Avatar
ljekio ljekio is offline
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 965
For loop machines sycronisation is very critical thing. Better I will use serial connect some devices
  #23  
Old 2011-11-25, 14:29
ljekio's Avatar
ljekio ljekio is offline
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 965
Automanage velocity function in the NN-Nano.

As example, I load some audio files into nn-nano, apply option "Auto-manage velo" and all of my samples are splitted velocity.

Also, uh, and for NN-XT very usable this function.
  #24  
Old 2012-03-17, 15:39
ljekio's Avatar
ljekio ljekio is offline
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 965
Random velocity

Groove settings by F8 lack little thing - Random velocity slider nearby Random timing slider.
  #25  
Old 2012-03-27, 11:14
ljekio's Avatar
ljekio ljekio is offline
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 965
Recall last bounce export settings.
  #26  
Old 2012-05-04, 20:49
ljekio's Avatar
ljekio ljekio is offline
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 965
Bounce clips to disk. (or multi-bounce clips)
Ok, we have very frequently used function Bounce clip to disk.
Sometimes I need bounce to disk much more than one-two clips.
Please, add it.
  #27  
Old 2012-11-08, 13:32
ljekio's Avatar
ljekio ljekio is offline
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 965
Manual Data Enter option

Manual Data Enter option.


Some devices able recognize hi-resolution data otherwise than 0-127 scale of midi standard. It presented in SSL console, in some REs, etc.
We can fine tune it only through sequencer's "edit mode".

I suggest that an easier way of sharp entering data for every control - new menu option for mouse right click and dialog with manual data enter.
Attached Images
File Type: jpg manual data enter.jpg (38.8 KB, 12 views)
  #28  
Old 2012-12-18, 10:51
ljekio's Avatar
ljekio ljekio is offline
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 965
Import audio to new track

If I need import audio to empty project I push Ctrl+Shift+I and Reason will create some tracks by number of audio files.
But if I want import alone audio file again it be placed to last audiotrack, not at new.

I mean if you deselect active audio track and push import one file Reason must create new track (with name of file) every time.
  #29  
Old 2013-04-14, 12:05
ljekio's Avatar
ljekio ljekio is offline
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 965
Change device's position

I guess about small workflow improvement - to have option for change device's position in chain of rack.

As example, we have 3 devices with serial connection, 1, 2, 3.
If I select 2 and click option "UP" my device 2 became first in the chain, and 1, 3 after.
  #30  
Old 2013-05-25, 11:51
ljekio's Avatar
ljekio ljekio is offline
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 965
Rewire Input Machine

Without words

 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Beta testing and tweaks glasspuppy General Forum (read only) 5 2007-06-28 07:12
Beta testing and tweaks glasspuppy General Forum (read only) 5 2007-06-26 20:46
Beta testing and tweaks glasspuppy General Forum (read only) 0 2007-06-25 22:01


All times are GMT +2. The time now is 22:11.