Propellerhead Software

Go Back   Propellerhead Forum > General Forum (read only)

 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 2012-12-20, 06:38
bowza100 bowza100 is offline
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 1
Can i use the reason demo version with pro tools

Hi I just downloaded the demo version and wanted to try it out to c if i like it, i cant seem to get it working with pro tools 10, is it because its a demo version or am i doing something wrong.

iv watched a few videos on youtube and im pretty sure im doin it right
Thanks
  #2  
Old 2012-12-20, 08:04
reasoner498's Avatar
reasoner498 reasoner498 is offline
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 836
Are you trying to ReWire?

If so, you need to make sure that both Pro Tools and Reason are either 32-bit or 64-bit.

Take a look at the readme file in the Reason installer zip file for configuration instructions.
  #3  
Old 2012-12-20, 08:09
BonezMcCoy's Avatar
BonezMcCoy BonezMcCoy is online now
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 6,700
Quote:
Originally Posted by bowza100 View Post
Hi I just downloaded the demo version and wanted to try it out to c if i like it, i cant seem to get it working with pro tools 10, is it because its a demo version or am i doing something wrong.

iv watched a few videos on youtube and im pretty sure im doin it right
Thanks
PT10 is 32bit. You must run Reason in 32bit mode to rewire. Do as Reasoner498 says and have a look at the ReadMe file that comes with the Reason installer.
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Reason 6: Upgrades & Putting Things In Perspective scottym Phead User Forum (read only) 8 2011-08-11 01:43
Transport Issues with Reason and Pro Tools Via Rewire Batmansam4 General Forum (read only) 4 2011-01-26 23:21
Delete Demo to install Reason? benjamin83 General Forum (read only) 1 2009-09-24 13:57
Using Reason As RTAS Plug-In with Pro Tools djdl General Forum (read only) 0 2007-11-08 04:38


All times are GMT +2. The time now is 07:21.