Propellerhead Software
  #1  
Old 2012-12-19, 11:10
becharasss's Avatar
becharasss becharasss is offline
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 14
Cubase 6.5 License For Sale or Swap

Hey Folks ....

I got a Cubase 6.5 License for Sale or for swap with other DAW/Plugins etc ...

Anyone interested ?
  #2  
Old 2012-12-19, 22:30
taoism
Guest
 
Posts: n/a
Hi I have an ableton live 8 licence which I would swap for your reason 6.5 licence.

Simon
  #3  
Old 2012-12-19, 22:31
Smedberg's Avatar
Smedberg Smedberg is offline
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 2,094
Quote:
Originally Posted by taoism View Post
Hi I have an ableton live 8 licence which I would swap for your reason 6.5 licence.

Simon
Read OP again.
__________________
Pressing "PLAY" is NOT a live performance...
It's called "playback"
  #4  
Old 2012-12-19, 22:34
taoism
Guest
 
Posts: n/a
Oh shit my mistake it must be the beer goggles :-)
  #5  
Old 2012-12-20, 08:46
becharasss's Avatar
becharasss becharasss is offline
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 14
hahahaha well would you swap your ableton live 8 for Cubase 6.5 ?
  #6  
Old 2012-12-20, 10:05
dudelab21's Avatar
dudelab21 dudelab21 is offline
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 1,155
Quote:
Originally Posted by becharasss View Post
hahahaha well would you swap your ableton live 8 for Cubase 6.5 ?
Letting go of Cubase? Why? Just doesn't feel right huh???
__________________
Loading SoundCloud…
  #7  
Old 2012-12-21, 08:35
becharasss's Avatar
becharasss becharasss is offline
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 14
Haha ... well I am a Pro Tools user since longtime and bought cubase just to try the 64 bit environment and willing to part away with it :P and use Reason ... I got an adapted license ... anyone would sell me 6.5 ? Reason ?
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Please help - Reason midi channels not saving in cubase. rantoul Phead User Forum (read only) 0 2010-09-30 17:25
Cubase Rewired Synthtoast Phead User Forum (read only) 4 2010-07-24 19:22
Reason 3 = Cubase SX 3 no Rewire Communication robcurtis Phead User Forum (read only) 1 2006-02-15 10:37
Looking for a good ReWire Host (Traktion or Cubase?) MrCurry General Forum (read only) 7 2004-03-30 21:49
Organizing Reason with Cubase kahsmith Phead User Forum (read only) 12 2004-03-30 17:31


All times are GMT +2. The time now is 17:00.