Propellerhead Software
  #1  
Old 2012-12-22, 23:46
themadcatter themadcatter is offline
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 294
'Rebirth Not Found' HELPPPPP

So i finally got rebirth running on my laptop running windows 7 x64. I opened up reason and opened an Rebirth input machine and i kept getting the 'rebirth not found' message? Is their a way around this? can i make it work? if not can i rewire it to fl studio?
__________________
Reason 6_Traktor Scratch Duo2 _Windows 7_Behringer BCR-2000_Akai MPD18_M-Audio Oxygen 49_ Krk Rockit 5's_32" HD Panasonic Viera Monitor_Akai LPD8_Blue Yeti Cardiod Microphone_Traktor Audio 6 interface_ipad2
  #2  
Old 2012-12-23, 00:05
djjams's Avatar
djjams djjams is offline
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 516
I think you will have to use 32 bit reason if you want to interface with rebirth on a 64 bit host as rebirth is just a 32 bit application.
  #3  
Old 2012-12-23, 00:10
themadcatter themadcatter is offline
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 294
how do you run reason in 32 bit?
__________________
Reason 6_Traktor Scratch Duo2 _Windows 7_Behringer BCR-2000_Akai MPD18_M-Audio Oxygen 49_ Krk Rockit 5's_32" HD Panasonic Viera Monitor_Akai LPD8_Blue Yeti Cardiod Microphone_Traktor Audio 6 interface_ipad2
  #4  
Old 2012-12-23, 01:23
reasoner498's Avatar
reasoner498 reasoner498 is offline
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 836
Quote:
Originally Posted by themadcatter View Post
how do you run reason in 32 bit?
Look at the readme file inside the Reason installer zip file, as it includes the instructions.

Also note... ReBirth doesn't install on W7 x64 without workarounds.
  #5  
Old 2012-12-23, 01:39
themadcatter themadcatter is offline
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 294
yeah i did workarounds
__________________
Reason 6_Traktor Scratch Duo2 _Windows 7_Behringer BCR-2000_Akai MPD18_M-Audio Oxygen 49_ Krk Rockit 5's_32" HD Panasonic Viera Monitor_Akai LPD8_Blue Yeti Cardiod Microphone_Traktor Audio 6 interface_ipad2
  #6  
Old 2012-12-23, 13:11
Chabbles's Avatar
Chabbles Chabbles is offline
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 205
Quote:
Originally Posted by themadcatter View Post
So i finally got rebirth running on my laptop running windows 7 x64. I opened up reason and opened an Rebirth input machine and i kept getting the 'rebirth not found' message? Is their a way around this? can i make it work? if not can i rewire it to fl studio?
Everything you need is in here, it does "work" with w7 64bit, but is a complete waste of time.
https://www.propellerheads.se/forum/...d.php?t=158387

But ReBirth with Reason isnt all that good, i spent days setting it all up awhile back(thread above).. all for nothing really since you cant just open them up and make a track like you normally would in reason, you can sync rebirth up alrite but thats about it.. The only worth while way of using rebirth is to make something in it on its own and export the audio file to import into reason.(if u have a reason version capable of audio support)..

Or you could get the audiorealism RE (303 clone)


Last edited by Chabbles; 2012-12-23 at 13:15.
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Rebirth & Kong Starter Kit marvilous Phead User Forum (read only) 1 2010-11-17 20:34
Rebirth question Meffy General Forum (read only) 14 2003-11-08 17:50


All times are GMT +2. The time now is 22:13.