Propellerhead Software
  #1  
Old 2013-01-14, 16:41
MtotheC MtotheC is offline
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 90
Thor step to Reason sequencer

I would like to record the step sequence I just made from Thor to the Reason sequencer. When I press "Run" on Thor's step, it will play my pattern, but I want that pattern in Reason's sequencer.
thanks
  #2  
Old 2013-01-14, 16:46
KingEternal's Avatar
KingEternal KingEternal is offline
 
Join Date: May 2011
Posts: 1,281
You can`t do that, at least with midi. But you could just record it to audio. If you don`t know how to do that, search for it
  #3  
Old 2013-01-14, 16:59
Mate Mate is offline
Banned
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 8,326
Quote:
Originally Posted by KingEternal View Post
You can`t do that, at least with midi. But you could just record it to audio. If you don`t know how to do that, search for it
Why not by midi?

http://www.sendspace.com/file/r7thkq
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Popular Plugins as Combinator Patches NoelGMusic Phead User Forum (read only) 216 2013-09-25 02:12
Why I simply cannot bring myself to buy Reason kolakube General Forum (read only) 156 2013-03-23 00:37
MIDI Implementation Charts andrthad Phead User Forum (read only) 3 2008-12-08 17:42
Reason = profesional tool... yes and now (very long ) miziq General Forum (read only) 10 2002-12-19 07:57


All times are GMT +2. The time now is 10:14.