Propellerhead Software
  #1  
Old 2013-01-21, 10:06
RomanNBG's Avatar
RomanNBG RomanNBG is offline
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 9
Controls lag periodically

Hello there,

I did some changes to my computer (new motherboard, new cpu, new ram) and installed Reason again. Now the controls in Reason lag - you can turn them but thexy need some time to respond, and get stuck while turning periodically. The sound-output does not lag, no problem here!

Did anyone encounter the same problem before?

I use Reason 6.5.3 on Windows 7
i5 quad core 3.2, 16gb ram, ati radeon 4800
M-Audio Fast Track Usb interface, korg nanokontrol 2 and M-Audio KeyRig 49.

Thanks in advance!
  #2  
Old 2013-01-21, 10:09
Smedberg's Avatar
Smedberg Smedberg is offline
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 2,094
Check graphic driver
__________________
Pressing "PLAY" is NOT a live performance...
It's called "playback"
  #3  
Old 2013-01-21, 10:11
RomanNBG's Avatar
RomanNBG RomanNBG is offline
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 9
Thanks

I use the same graphics card as before, but i´ll double check on that.
  #4  
Old 2013-01-22, 10:27
RomanNBG's Avatar
RomanNBG RomanNBG is offline
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 9
I have checked and installed the latest drivers for the graphics-card, but problem persits...

Quote:
Originally Posted by RomanNBG View Post
Hello there,

I did some changes to my computer (new motherboard, new cpu, new ram) and installed Reason again. Now the controls in Reason lag - you can turn them but thexy need some time to respond, and get stuck while turning periodically. The sound-output does not lag, no problem here!

Did anyone encounter the same problem before?

I use Reason 6.5.3 on Windows 7
i5 quad core 3.2, 16gb ram, ati radeon 4800
M-Audio Fast Track Usb interface, korg nanokontrol 2 and M-Audio KeyRig 49.

Thanks in advance!
  #5  
Old 2013-01-22, 14:15
Djjimmyc's Avatar
Djjimmyc Djjimmyc is offline
 
Join Date: Dec 2001
Posts: 756
Did you instal all the latest drivers etc for your new motherboard?
__________________
SLICE OF DNB

Loading SoundCloud…
  #6  
Old 2013-01-22, 14:25
RomanNBG's Avatar
RomanNBG RomanNBG is offline
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 9
Quote:
Originally Posted by Djjimmyc View Post
Did you instal all the latest drivers etc for your new motherboard?
Yes I did Thought that maybe the bulk of the computer is now too fast for the hard disc, but as the sound comes smoothely this might also not be the solution...

anyway - i ordered a SSD yesterday... let´s see
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ReMote transport controls for Record elgato69 Phead User Forum (read only) 0 2010-01-28 15:39
Can I assign the transport controls? waynec Phead User Forum (read only) 0 2004-08-21 07:31


All times are GMT +2. The time now is 12:26.