Propellerhead Software
  #1  
Old 2013-01-22, 19:35
Sannan75 Sannan75 is offline
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 12
Rocksmith cable with Reason 6.5?

Just a quick question, I have a Rocksmith real tone Guitar to USB cable and was wondering if it would work with Reason 6.5?

If it would, can anyone let me know what settings I need to change in order to use it please?

Thanks in advance and sorry if it's a complete n00b question
  #2  
Old 2013-01-22, 19:47
n0ahg n0ahg is offline
 
Join Date: May 2010
Posts: 7,005
http://bit.ly/11OWqeu
  #3  
Old 2013-01-22, 20:01
Sannan75 Sannan75 is offline
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 12
Quote:
Originally Posted by n0ahg View Post
Thanks...

I did Google this before asking the question, I can't find anything that shows what I need to so within Reason for it to be recognised, hence asking here.
  #4  
Old 2013-01-22, 20:12
n0ahg n0ahg is offline
 
Join Date: May 2010
Posts: 7,005
Follow the instructions in the first google hit to set up ASIO4ALL then select the newly created ASIO entry in Reason. Then use as any other recording device.
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Popular Plugins as Combinator Patches NoelGMusic Phead User Forum (read only) 216 2013-09-25 02:12
Why I simply cannot bring myself to buy Reason kolakube General Forum (read only) 156 2013-03-23 00:37
Why did i buy record?????!!!!!*$ Mathmatech General Forum (read only) 131 2013-01-14 17:02
People just face it; Reason rules again! :) [n/t] eric General Forum (read only) 26 2011-08-02 01:49
How do I solve that factory sound bank thingie? vectro Phead User Forum (read only) 6 2009-05-19 20:11


All times are GMT +2. The time now is 13:26.