Propellerhead Software

Go Back   Propellerhead Forum > General Forum (read only)

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 2013-01-23, 12:43
Krillah Krillah is offline
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 9
I don't even know how to title this problem

Recently I had to replace the hard drive on my computer and restore my computer to factory settings. Before this happened I had Balance working, Reason 6.5 working, Reason Essentials working. Everything was just fine.

I have Balance, I have an ignition key, I have a disc of Reason Essentials, I have a disc of Reason 6.5. I have an account. I have my products registered. Why can't I get any of these things to work? Why does it seem so complicated to get my expensive expensive software and hardware to work? I am not new to computers, I am not new to the software, I have set this up before. Why can't I get any of these things to work?

I would like to be walked through the entire process from start to finish.Take it nice and slow, please.

Last edited by Krillah; 2013-01-23 at 12:45.
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
the PROBLEM with Reason!! bpark General Forum (read only) 31 2009-09-20 07:22
media related problem still...a problem blakeage Phead User Forum (read only) 19 2007-11-19 03:56
Reason & Logic Platinum syn problem, need help Tszpun General Forum (read only) 0 2003-12-23 11:36
Topic: AUs cause problem with Logic 6 and Reason 2.5 Rewire. timyork General Forum (read only) 8 2003-12-06 12:32
Bug: AUS cause Logic/Reason Rewire problem in cycle mode. timyork General Forum (read only) 2 2003-12-06 11:14


All times are GMT +2. The time now is 04:39.