Propellerhead Software
  #1  
Old 2013-02-02, 08:58
malikmajor malikmajor is offline
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 2
Reason 6/Windows 8 Compatibility

I need help with this one. I ordered my new laptop that comes with Windows 8 loaded on to it. The problem is that I don't know if Reason 6 is gonna be compatible. Can someone confirm?
  #2  
Old 2013-02-02, 10:24
KevWestBeats's Avatar
KevWestBeats KevWestBeats is offline
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 5,646
It works fine been using it for a while
  #3  
Old 2013-02-02, 11:30
07HenryD 07HenryD is offline
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 9
i also have just a new laptop, 5days now, with windows 8, no problems at all !!!!
  #4  
Old 2013-02-02, 15:35
EnochLight's Avatar
EnochLight EnochLight is offline
 
Join Date: May 2001
Posts: 5,920
Reason 6.0 is not compatible with Windows 8. Reason 6.5.3, however, is and works great.
__________________
  • "To argue with a person who has renounced the use of Reason is like administering medicine to the dead." - Thomas Paine
Windows 8 Pro 64-bit | Reason 7 | Asus Sabertooth Z77 | Intel i7 3770k Quad-Core @ 4.2 Ghz | 16 GB RAM | OCZ Vertex 4 SSD 256 GB | Balance | Nektar Panorama P-4
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Why did i buy record?????!!!!!*$ Mathmatech General Forum (read only) 131 2013-01-14 17:02
Reason 3 vs Reason 4 AJCC General Forum (read only) 78 2009-05-15 21:49
PROBLEMS SYNCING CUBASE SL AND REASON VIA REWIRE!? Muzak Phead User Forum (read only) 8 2008-08-12 20:26
Reason 3.0, ProTools 6.7 on a PC with Alesis Keyboard jiagap Phead User Forum (read only) 1 2005-08-19 22:08


All times are GMT +2. The time now is 13:05.