Propellerhead Software
  #1  
Old 2012-02-13, 20:36
fade177's Avatar
fade177 fade177 is offline
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 14
Transport MIDI & CC

I'm using Reason 6 and recently purchased a Softstep and would like to program Softstep to operate transport controls without having to remote override it every time. The MIDI chart provided has no values for the Transport functions. I'm a newbie when it comes to MIDI and CC data so can someone please help me?
__________________
Kyle Shevlin - singer/songwriter & producer
http://kyleshevlin.com
http://soundcloud.com/kyleshevlin
  #2  
Old 2013-02-08, 01:55
g0dsgift3d1 g0dsgift3d1 is offline
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 31
BUMP bc I want to program maschine to "rec/play/restart/" without having to lear everytime I start a new project..

looking at this

http://dl.propellerheads.se/Reason6/...on%20Chart.pdf
but doesn't have standard transport controls.. any body know what they are?
  #3  
Old 2013-02-08, 01:59
StormCanada StormCanada is offline
 
Join Date: Apr 2001
Posts: 1,826
Remote Overrides in the menu.
__________________
Loading SoundCloud…
| new reijo track - storm on lead guitar
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How do I assign Reason transport panel to a midi keyboard controller? franckyboy General Forum (read only) 1 2011-07-21 20:46
Midi Implementation for Transport Control ThaClown General Forum (read only) 4 2008-01-12 09:18
CAN I MIDI AN EXTERNAL DRUM MACHINE WITH REASON REDCHIN Phead User Forum (read only) 2 2005-01-19 23:52
Thousands of FREE midi files to you but and MIDI Copyright compozi General Forum (read only) 11 2002-12-07 09:41


All times are GMT +2. The time now is 15:51.