Propellerhead Software

Go Back   Propellerhead Forum > General Forum (read only)

 
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 2013-02-07, 23:10
sqkblue sqkblue is offline
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 55
Thank you guys but the problem only occurs when my midi (Akai mpk25) is hooked up.
  #12  
Old 2013-02-08, 02:00
jkheal jkheal is offline
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 1,576
Quote:
Originally Posted by sqkblue View Post
Thank you guys but the problem only occurs when my midi (Akai mpk25) is hooked up.
Maybe you've tried this already, but I guess I would delete it as a controller, quit Reason, restart Reason and add it again. It must be currently sending errant MIDI gunk to Reason.
__________________
Jon Heal
---
Reason 7.0.1 • A computer • A few boxes that do something or other • Virtually no talent and/or skill

Ye Olde FishCAM
  #13  
Old 2013-02-08, 02:18
DjVinnie91 DjVinnie91 is offline
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 191
I have this with my M-Audio controller. The knobs just go crazy sometimes. It's common
__________________
Loading SoundCloud…

My collection
Instruments: Synapse Antidote - PX7 FM Synthesizer - A-Series 1 Modular Synth - A-Series 2 Modular Synth - Polysix - WBL5515 - AutoArp (Why is this with Instruments though?)
Creative FX : Resampler - Itsy - Polar - Echobode - Buffre - Glitch Effect - Audiomatic* - Red Queen
Studio FX: Stereo Splitter - 4Dyne - Saturation Knob - ReQ131 - Uhbik A - Ozone Maximizer
Utilities: CV Suite Line Processor - Morfin XF Crossfader - Shelob - Pulsar - WBL3001 - Directre - Measure - RE 180 - ReMark - 4 Phase LFO - Scope Junior

Macbook Pro 17" Early 2011 / 2.2GHz i7 Quad Core 8GB Ram / 128GB SSD / KRKKNS-8400 / M-Audio Radium '49 / Roland RD300GX / Jesus

Artist names: Vinn!e - Vincent - The Reverend - Mr. Jazzman
  #14  
Old 2013-02-08, 03:06
StormCanada StormCanada is offline
 
Join Date: Apr 2001
Posts: 1,826
Do a full reset on your controller(s)
__________________
Loading SoundCloud…
| new reijo track - storm on lead guitar
  #15  
Old 2013-02-08, 04:10
MirrorEyes's Avatar
MirrorEyes MirrorEyes is offline
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 842
Clean the faders and pots in your MIDI controller with Contact Cleaner and the ghost automation will stop, you get random values when there full of dust, it is a common problem with faders and pots (no matter what controller/mixer etc) and impossible to avoid, you just have to get on and clean them every so often
  #16  
Old 2013-02-08, 18:59
sqkblue sqkblue is offline
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 55
Thank you guys. I think the dust is the ghost that I've been looking for.
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problems with my new keyboard after updating to Reason 6.02 Graytuna General Forum (read only) 2 2011-12-26 17:22
Via Balance into Reason 6 and Reason Essentails - problems with recording atono Phead User Forum (read only) 5 2011-12-15 10:56
?'s about exporting tracks out of RSN and into another app. DSUB Phead User Forum (read only) 8 2011-02-21 03:42
Reason 3 vs Reason 4 AJCC General Forum (read only) 78 2009-05-15 21:49
Recording Parameter Changes in Reason using Live (Rewire) Slope Phead User Forum (read only) 4 2008-11-13 00:28


All times are GMT +2. The time now is 16:02.