Propellerhead Software

Go Back   Propellerhead Forum > General Forum (read only)

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #4  
Old 2013-04-28, 23:49
lawfulstudio lawfulstudio is offline
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 1
same problem here

Quote:
Originally Posted by manisnotabird View Post
I just purchased Reason 6.5 to use with my UX2. When I start Reason I get the following message, but only sometimes:

I visited the website and tried to follow the directions, but I don't get any instructions about activating new accessories, nor do I see any "activate feature" button in Monkey. It does say I have all the newest drivers and firmware. In Monkey, under the "Optional Add-Ons" I get the error message:

What gives?

i am having the exact same problem.. i just got a tone port kb37 from line 6 and i cant get it work with reason properly. i am getting the same message.. i cant find nothing on line 6 site about this issue.. im stuck..
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
More RE cpu usage madness vs VST/AU - Softube TheodoreM Phead User Forum (read only) 253 2013-06-17 15:26
Learning Reason paskel13 General Forum (read only) 6 2013-03-23 07:58
Why did i buy record?????!!!!!*$ Mathmatech General Forum (read only) 131 2013-01-14 17:02
Reason 6: Upgrades & Putting Things In Perspective scottym Phead User Forum (read only) 8 2011-08-11 01:43
Reason / DP / OMS Test Results Within... arothman General Forum (read only) 2 2003-03-05 03:26


All times are GMT +2. The time now is 04:42.