Propellerhead Software
  #1  
Old 2013-06-21, 20:53
tluth's Avatar
tluth tluth is offline
 
Join Date: May 2007
Posts: 14
Reason 7 midi with software synths?

Okay, I suppose this is a somewhat stupid question, but I am wondering if the new midi controls for external synths in Reason 7 would be a good way to use software synths such as Kontact, and the other NI synths with Reason? Would this work? I have been trying to find a better way to use both products together. Thanks.
  #2  
Old 2013-06-21, 22:12
jfrichards's Avatar
jfrichards jfrichards is offline
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 2,018
Big thread on that:

https://www.propellerheads.se/forum/...d.php?t=182315
__________________
John - San Francisco www.soundcloud.com/john-richards
Reason 7; 27" iMac; Akai MPK88; Konnekt6; Amplitube; Miroslav Gold; Fender Strat, Tele, Jazz Bass, Blues Jr III, SCXD; Spector Bass; Agile Les Paul; Ergo Bass; Zero-G Total Rex; Trident A-Range; RE-2A; Vermilion; Creme; Revival; Futurator; Glitch; Logic Studio 9; Reaktor 5.8.
  #3  
Old 2013-06-22, 17:55
tluth's Avatar
tluth tluth is offline
 
Join Date: May 2007
Posts: 14
Excellent! Thank you!
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
More RE cpu usage madness vs VST/AU - Softube TheodoreM Phead User Forum (read only) 253 2013-06-17 15:26
Involved MIDI question for Reason 6 stashcraft General Forum (read only) 3 2012-06-09 17:41
Reason drum kits 2.0 - help !! ghostriderlx Phead User Forum (read only) 70 2010-07-08 20:38
Controlling hardware with MIDI output from Record or Reason demo bighorse Phead User Forum (read only) 3 2010-07-02 04:42
My Reason 3 workflow and general thoughts about Reason 4 Andrew108 General Forum (read only) 7 2007-02-12 10:17


All times are GMT +2. The time now is 18:01.