Propellerhead Software

Go Back   Propellerhead Forum > General Forum (read only)

 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 2013-09-05, 12:11
craftybones craftybones is offline
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 57
Reason - Panorama P4 integration suddenly broken

Hello,

I had my P4 working as of a few hours ago. Then I noticed that I was unable to switch to Instrument mode. I removed the control surfaces from Reason and tried auto detecting them again. They get detected but the settings are wrong. So I tried changing the settings, but when I change it, Reason says that the device has been made inactive.

I've tried resetting the Panorama, reinstalling the driver, reinstalling the firmware, changing cable ports, just about everything really, but as of now, The P4 isn't getting detected as it ought to. I've posted a support on the Panorama forums as well, but I am asking here to see if anybody has a clue.

Also, when I click on the red exclamation mark next to the control surface, I get this:

MIDI output: remote_deliver_midi(): function must return a table.

Any idea what this means or how I can fix this?

Thank you,

Jayanth
  #2  
Old 2013-09-05, 12:27
Tobb's Avatar
Tobb Tobb is offline
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 37
You have the newest Firmware for the P4???

Where do you get your power to the 100mm Fader , Usb port from your computer or an auxiliary powerssupply.

Last edited by Tobb; 2013-09-05 at 12:30.
  #3  
Old 2013-09-06, 10:12
craftybones craftybones is offline
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 57
Hey Tobb,

I did indeed have the latest firmware. The issue was resolved last night by the wonderful support team at Nektar. I route the Nektar's fader through a Belkin powered USB Hub. The cause wasn't easily determined, but a factory reset did clear it. More importantly, rebooting my laptop while having the P4 connected and turned on made a big difference.

Thank you for your concern.

Jayanth
  #4  
Old 2013-09-06, 10:52
Tobb's Avatar
Tobb Tobb is offline
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 37
I am glad that your issue was solved
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
More RE cpu usage madness vs VST/AU - Softube TheodoreM Phead User Forum (read only) 253 2013-06-17 15:26
File Integration DAW Recording Procedure FPJ3459 General Forum (read only) 1 2012-09-18 14:59
Reason 6: Upgrades & Putting Things In Perspective scottym Phead User Forum (read only) 8 2011-08-11 01:43


All times are GMT +2. The time now is 12:08.