Propellerhead Software
  #1  
Old 2013-09-07, 11:44
devilfish's Avatar
devilfish devilfish is offline
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 2,075
fixed solo/mute on the SSL-Mixer

the two buttons should be fixed! not scrolleable....
its annyoing when tuning eq's and you always have to scroll down for solo the channel..
  #2  
Old 2013-09-07, 12:42
hakmul's Avatar
hakmul hakmul is offline
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 107
Quote:
Originally Posted by devilfish View Post
the two buttons should be fixed! not scrolleable....
its annyoing when tuning eq's and you always have to scroll down for solo the channel..
+1 Good point!
__________________
Håkan Müller
Sounds evolutionist at
http://hamu.se/root/rack-extensions/
& the middle half of the π Dogx
Loading SoundCloud…
  #3  
Old 2013-09-07, 13:32
OMOMs's Avatar
OMOMs OMOMs is offline
 
Join Date: May 2009
Posts: 1,036
they are fixed when you detach the mixer window.
to do that press cmd+F5 on mac and I think that should be ctrl+F5 on Windows.
__________________
cheers!
fredhoven
  #4  
Old 2013-09-07, 16:59
selig's Avatar
selig selig is offline
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 10,510
Quote:
Originally Posted by OMOMs View Post
they are fixed when you detach the mixer window.
to do that press cmd+F5 on mac and I think that should be ctrl+F5 on Windows.
Indeed - I've used Reason this way for so long I forget they are NOT fixed in other modes of operation! :-)
__________________
Giles Reaves, aka 'selig'
Audio Illusionist, Musical Technologist
Selig Audio, LLC
USA
  #5  
Old 2013-09-07, 17:39
OMOMs's Avatar
OMOMs OMOMs is offline
 
Join Date: May 2009
Posts: 1,036
Quote:
Originally Posted by selig View Post
Indeed - I've used Reason this way for so long I forget they are NOT fixed in other modes of operation! :-)
yeah me too. I was a bit confused when I read the question, but then I saw the memory at the bottom of the chaos which is supposed to be my mind
__________________
cheers!
fredhoven
  #6  
Old 2013-09-09, 14:22
centomila's Avatar
centomila centomila is offline
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 48
This topic gave me an idea... It can be useful lock individual areas of the mixer.

For example, i like to always check my send fx whily playing live. Or maybe a shortcut to show a specific area. Something like
ALT+1 Cycle between Show/hide/Lock Volume
ALT+2 Cycle between Show/hide/Lock Send
ALT+3 Cycle between Show/hide/Lock Insert
ALT+4 Cycle between Show/hide/Lock EQ

The same options, on the right pane like now (i never used. I prefer double click)
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
For Sale 2 Pioneer CDJ-850 Multi Player + DJM-850 DJ Mixer musical03 General Forum (read only) 0 2013-04-27 02:30
DJMixersoft Introduces DJ Mixer 3 Professional for Mac djmixersoft Music Forum (read only) 0 2012-03-19 08:53


All times are GMT +2. The time now is 13:09.