Propellerhead Software

Go Back   Propellerhead Forum > General Forum (read only)

 
 
Thread Tools Display Modes
  #21  
Old 2012-04-30, 00:38
drlobster drlobster is offline
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 9
the balance does not show up under playback/recording devices
  #22  
Old 2012-04-30, 00:40
bodanka's Avatar
bodanka bodanka is offline
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 27
Just my example in device manager

Just attached example from my device manager
Attached Images
File Type: jpg Balance.jpg (21.7 KB, 27 views)
  #23  
Old 2012-04-30, 00:43
KingEternal's Avatar
KingEternal KingEternal is offline
 
Join Date: May 2011
Posts: 1,281
if balance is plugged in correctly it should definitely show up there... also you should restart your computer first!
  #24  
Old 2012-04-30, 00:50
MattiasHG's Avatar
MattiasHG MattiasHG is offline
Propellerhead
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 2,429
Quote:
Originally Posted by drlobster View Post
Yes, I plugged in the Balance AFTER I installed the latest driver. I have called the support line, but they could not tell me what the problem was. The guy told me that the Balance was most likely the problem, but I installed it just fine on my other computer. I will call them again on Monday because the line is not open on the weekend.
We don't actually have phone support so you must've contacted Line6 or the store? Please use this link: http://www.propellerheads.se/company...balancesupport

Thanks!
__________________
  #25  
Old 2012-05-07, 17:05
SteveFlores
Guest
 
Posts: n/a
have you tried to visit a local branch of HP on your area? maybe they know the solution for your problem
  #26  
Old 2012-05-07, 17:16
jengstrom jengstrom is offline
Propellerhead
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 931
Quote:
Originally Posted by drlobster View Post
I have a hp dv6 w/ windows 7 64 bit and a AMD A8 quad core. When I connect the balance after installing reason essentials it installs and recognizes it as an ignition key, but cannot install the driver. I have tried with both the cd version and updated version of essentals. When I try to install the updated balance driver it goes to a blue screen and dumps the physical memory. I have tried to install it on my other computer and it worked just fine. Propellerhead support had never seen anything like it before.

Please Help

Also, my computer is brand new
Edit: He is using a USB 2.0 port. This may be one of those rare laptops with the USB 2.0 chipset incompatibility.

Last edited by jengstrom; 2012-05-07 at 18:17.
  #27  
Old 2013-10-13, 18:19
RWoodruff RWoodruff is offline
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 2
Hey you have an one of the HP Pavillion laptops correct? make sure you plug it into one of the usb 2.0's and not the usb 3.0's. I had the same issue and it seems to work after plugging it into the the 2.0 instead of the 3.0 where it blue screened.

hope it helps.
  #28  
Old 2013-10-13, 18:53
Grumbleweed's Avatar
Grumbleweed Grumbleweed is offline
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 6,271
Quote:
Originally Posted by RWoodruff View Post
Hey you have an one of the HP Pavillion laptops correct? make sure you plug it into one of the usb 2.0's and not the usb 3.0's. I had the same issue and it seems to work after plugging it into the the 2.0 instead of the 3.0 where it blue screened.

hope it helps.
17 months too late.

Grum
__________________
Soundcloud Soundclick Bandcamp DeadSpace
Reason 7, Sonar X3e Producer, Balance, Chillblast built desktop PC with an i7 3770K (@4.2 Ghz), 8 Gig RAM, Windows 8.1 Pro 64 bit.
  #29  
Old 2013-10-14, 03:12
RWoodruff RWoodruff is offline
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 2
Oh well. Forgot to check the time stamps.
  #30  
Old 2013-10-20, 07:41
fiolfiol fiolfiol is offline
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 7
Its the same for me
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
To people getting driver installation errors... Firkin Phead User Forum (read only) 18 2010-08-31 15:13
Cannot Install Rewire 1.7 Mac OS X j3yps General Forum (read only) 1 2010-08-16 16:38
Windows 7 64 Bit Midi Driver Problem scottym General Forum (read only) 6 2010-03-16 01:54
Reason 4.0 won't read to install on XP jwalk777 Phead User Forum (read only) 7 2009-03-18 23:24
DirectX 9, Dell I8600 and Reason wikholm General Forum (read only) 7 2003-10-19 21:28


All times are GMT +2. The time now is 03:38.