Propellerhead Software

Go Back   Propellerhead Forum > General Forum (read only)

 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 2002-08-27, 09:13
fuyin
Guest
 
Posts: n/a
How do I solo a channel from sequencer view?

How do I solo a channel from sequencer view? I detach and enlarge the sequencer a lot, but it's always a pain in the neck to go back to the mixer to try to solo a channel
  #2  
Old 2002-08-27, 09:27
mikemidi mikemidi is offline
 
Join Date: Feb 2001
Posts: 10
Re: A shortcut..

Can't really do it from the seq. quickly however..
1. You could use a MIDI keyboard.
2. Create a track in the seq. for the mixer...
When you click on it, the rack jumps to the mixer.

That's what I do..

mikemidi
Please listen to NoPhase
  #3  
Old 2002-08-27, 10:30
keet
Guest
 
Posts: n/a
solo a channel ?? what a GREAT idea ??

its a bugga
  #4  
Old 2002-08-27, 10:54
dezai dezai is offline
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 0
ALT-CLICK the box underneath the "M" column in seq. N/T

  #5  
Old 2002-08-27, 10:56
keet
Guest
 
Posts: n/a
Yessss

  #6  
Old 2002-08-28, 04:42
fuyin
Guest
 
Posts: n/a
Re: ALT-CLICK the box underneath the "M" column in seq. N/T

thank you, dezai.
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT +2. The time now is 10:29.