Propellerhead Software
  #1  
Old 2008-11-29, 06:39
jaypin01 jaypin01 is offline
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 3
Access Denied, Help

Hey,

I just got Reason 3 Adapted for Digidesign. I have a problem authorizing it, however.

Upon opening the program, I am prompted to type my Username, Organization(?) and License No. in.

I keep getting an "Access Denied" window that terminates the set-up by saying: "The operation could not be completed because the device denied access."

I have updated to Reason Adapted 3.0.5, and of course registered my product here (I have my license number and username). Any solutions?

Thanks!
  #2  
Old 2008-11-29, 12:14
Grumbleweed's Avatar
Grumbleweed Grumbleweed is offline
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 6,269
I'm sure I saw a post very recently that pointed another user to the correct "help" page on this site that may well deal with this problem. Check out the Reason Adapted area or go through the recent threads to see if you can find it.

Grum.
__________________
Soundcloud Soundclick Bandcamp DeadSpace
Reason 7, Sonar X3e Producer, Balance, Chillblast built desktop PC with an i7 3770K (@4.2 Ghz), 8 Gig RAM, Windows 8.1 Pro 64 bit.
  #3  
Old 2009-01-24, 13:01
jaypin01 jaypin01 is offline
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 3
Quote:
Originally Posted by Grumbleweed View Post
I'm sure I saw a post very recently that pointed another user to the correct "help" page on this site that may well deal with this problem. Check out the Reason Adapted area or go through the recent threads to see if you can find it.

Grum.
Hey Grum,

Sorry, I couldn't find anything that worked.

I repaired the permissions in the Disk Utility, and now, having entered my user data, this happens immediately upon opening the setup:

"Failed to locate and install Reason Engine, exiting." It then terminates.

What is wrong!? I dragged the Properllerhead folder to the applications folder (It was inside a folder that said, "Drag the contents of this folder to your hard disk").

Edit: This is for my Mac OSX.

Last edited by jaypin01; 2009-01-25 at 05:50.
  #4  
Old 2009-01-25, 06:28
jaypin01 jaypin01 is offline
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 3
Ok, I finally fixed it!

I went to: HD/Library/Applications Support/Properllerhead Software/

Right-click ReWire folder, click "Get Info". I set all permissions to "Read & Write". Done!

Thanks for your help.
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Access denied while installing 3.0 Rip0702 Phead User Forum (read only) 9 2009-03-30 10:56
Access Denied - device denied access emanuel85 General Forum (read only) 10 2008-11-11 22:32
Access denied rollifingers Phead User Forum (read only) 1 2007-10-27 19:59
Access Denied QEMSTech General Forum (read only) 1 2006-10-25 16:19
Nord Lead, Access Virus, Yamaha AN1X, Refills for sale Rexnjay General Forum (read only) 7 2003-04-09 13:24


All times are GMT +2. The time now is 15:59.