Propellerhead Software

Go Back   Propellerhead Forum > General Forum (read only)

 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 2009-05-07, 20:34
GODSCHILDH32 GODSCHILDH32 is offline
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 2
Unhappy Reason Adapted as a plug in to Pro Tools 8

I did a new install on my Mac from Tiger to Leapard. I installed Pro Tools 8 and reinstalled Reason adapted. All my sessions are stored on an external Lacie drive. since the new install I haven't been able to get Reason adapted to run properly. All my songs with Reason in Pro Tools as a plug in shows inactive and I don't have reason as an option to plug in even in a new song. I am a little frustrated now please advise anyone with answers, Please Help!!!
  #2  
Old 2009-05-08, 01:05
eMeSDee's Avatar
eMeSDee eMeSDee is offline
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 512
You may have to download the upgrade to adapted on the props site.
__________________
--
MSD

Loading SoundCloud…


You Tube Channel: Video List
  #3  
Old 2009-05-08, 09:08
GODSCHILDH32 GODSCHILDH32 is offline
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 2
Thanx Dude I'll try that
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Reason Adapted 2.5 - end of the line? pfee General Forum (read only) 10 2009-05-28 06:38
Reason 3 vs Reason 4 AJCC General Forum (read only) 78 2009-05-15 21:49
How can I export a song from Reason Adapted to Pro Tools. joncooney General Forum (read only) 0 2009-05-02 02:19
Reason dissapeared from Pro Tools plug in category winston General Forum (read only) 7 2007-03-10 08:51
uninstall reason adapted (pro tools) adns General Forum (read only) 1 2004-07-05 19:02


All times are GMT +2. The time now is 17:27.