Propellerhead Software
  #21  
Old 2009-12-03, 10:33
Ixus's Avatar
Ixus Ixus is offline
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 1,707
I agree, tap dat tempo!
__________________
metal and vgm like stuff http://www.youtube.com/user/myrtorp
and http://myrtorp.bandcamp.com/
and at your own risk http://soundcloud.com/myrtorp
  #22  
Old 2009-12-03, 11:41
reason2dance's Avatar
reason2dance reason2dance is online now
 
Join Date: May 2001
Posts: 2,538
Quote:
Originally Posted by timboobaa View Post
Very handy. Could be added to the first free update! Hint hint.
Updates mostly deliver bug fixes. New features are rather released with new versions, respectively upgrades.
  #23  
Old 2009-12-12, 13:41
tiftof's Avatar
tiftof tiftof is offline
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 2,649
Can´t the props just integrate it? I can find a single tap tempo widget that works in snow leopard!
  #24  
Old 2009-12-12, 14:08
reason2dance's Avatar
reason2dance reason2dance is online now
 
Join Date: May 2001
Posts: 2,538
Quote:
Originally Posted by tiftof View Post
Can´t the props just integrate it? I can find a single tap tempo widget that works in snow leopard!
How about this one?

I prefer AudioFinder for this, though...
  #25  
Old 2009-12-12, 14:46
jlgrimes jlgrimes is offline
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 1,922
Highly needed
  #26  
Old 2009-12-14, 09:54
mmanla's Avatar
mmanla mmanla is offline
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 334
I was just thinking this the other day. This will be good to implement.
__________________


M-ManLA.com
Facebook.com/mmanla
  #27  
Old 2009-12-14, 10:23
avasopht's Avatar
avasopht avasopht is online now
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 1,541
Quote:
Originally Posted by reason2dance View Post
Updates mostly deliver bug fixes. New features are rather released with new versions, respectively upgrades.
Was 2.5 a free upgrade? I would like to think that any minor update to Record would come free and remain in the same version. And I would also like to think that there will be generous upgrade options for Reason+Record owners, as I am likely to upgrade as soon as the new versions of each ship.

That being said I can quite happily wait a few months for deals to come along
__________________
i5 4440 quad core @ 3.6Ghz | AMD XFX Radeon HD 7750 | 32GB Ram | I Think Therefore iHack
Loading SoundCloud…
  #28  
Old 2009-12-16, 12:28
Koshdukai's Avatar
Koshdukai Koshdukai is offline
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 4,069
Tap Tempo, if implemented, should also have a CV input at the back of the Hardware rack device (please!)

...this would allow for real-time locking the tempo to an external thumping audio source in Record
(although, if used in the wrong way, this would also generate stupid tempo feedback situations, when using internal tempo dependable CV signals as the input for that).
__________________
Suggestions: Tags; Scope; Itch; IK OnlineAuth; New?; +1; RTFM

Last edited by Koshdukai; 2009-12-16 at 12:30.
  #29  
Old 2010-01-21, 10:29
wavewriter wavewriter is offline
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 21
+1 After a spectrum analyzer, I think this would be an amazing feature.
  #30  
Old 2010-01-21, 16:11
MediaSVI's Avatar
MediaSVI MediaSVI is offline
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 2,333
I posted this a while back in this post.
https://www.propellerheads.se/forum/...ighlight=tempo

You worded it better. Lets get a Tap Tempo function in in Record/Reson.... Make it happen, as my boss always says.
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Live 8 Looper- getting tempo into Music waynec Phead User Forum (read only) 1 2009-05-01 01:40
Are Tempo and Sequencer Always Linked? lunapark General Forum (read only) 0 2006-02-01 20:26
Tracktion and Tempo dungbeetle General Forum (read only) 2 2005-05-14 04:37


All times are GMT +2. The time now is 19:31.