Propellerhead Software

Go Back   Propellerhead Forum > General Forum (read only)

 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 2011-11-25, 10:31
MaglinetsNikolay's Avatar
MaglinetsNikolay MaglinetsNikolay is offline
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 20
My gnition key is not recognized

Hello guy's!!! I have a problem. I'v install and launch reason 6 on my pc., registred it, my ignition key was indicated in authorizer. 1 hour all were ok, then i launch line 6 pod farm 2. Now i my reason6//autorizer/codemeter don't see the key. I make sure that in firewall CodeMeter, port 22350 isn't blocked. But the key is not recognized anyway. I use the same computer. My operation system is Vista x64. Please help!
  #2  
Old 2011-11-25, 11:40
reason2dance's Avatar
reason2dance reason2dance is offline
 
Join Date: May 2001
Posts: 2,538
Quote:
Originally Posted by MaglinetsNikolay View Post
Please help!
Sometimes a simple restart of the PC can help.

Regarding POD Farm: Is it the soft- (iLok) or the hardware version (with a connected Line6 interface)?
  #3  
Old 2011-11-25, 11:54
MaglinetsNikolay's Avatar
MaglinetsNikolay MaglinetsNikolay is offline
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 20
Thanks for answer! I reboot my pc many time's, but it not solve my problem. I use pod farm 2 with pod x3 live without any ilok's or ignition keys .
  #4  
Old 2011-11-25, 11:58
reason2dance's Avatar
reason2dance reason2dance is offline
 
Join Date: May 2001
Posts: 2,538
Quote:
Originally Posted by MaglinetsNikolay View Post
Thanks for answer! I reboot my pc many time's, but it not solve my problem. I use pod farm 2 with pod x3 live without any ilok's or ignition keys .
Have you possibly tried different USB ports or a Reason start without the Pod connected?
  #5  
Old 2011-11-25, 12:10
Smedberg's Avatar
Smedberg Smedberg is offline
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 2,094
Quote:
Originally Posted by MaglinetsNikolay View Post
Thanks for answer! I reboot my pc many time's, but it not solve my problem. I use pod farm 2 with pod x3 live without any ilok's or ignition keys .
have you updated your Farm?
Version?
Run monkey?
__________________
Pressing "PLAY" is NOT a live performance...
It's called "playback"
  #6  
Old 2011-11-25, 12:21
MaglinetsNikolay's Avatar
MaglinetsNikolay MaglinetsNikolay is offline
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 20
Yes i launch reason with and without line 6 pod x3 live. Trying using different usb port, even re-instal Widows, trying windows xp. But still have a problem. My version of pod farm 2 is 2.51, instal pod farm using line 6 monkey. I write to propeller/support they talk about my firewall, that my firewall is blocked my port № 22350. But seems like's firewall is'n blocked any reason/authorizer/codemeter application. Don't know what else i can do?
  #7  
Old 2011-11-25, 12:22
reason2dance's Avatar
reason2dance reason2dance is offline
 
Join Date: May 2001
Posts: 2,538
Another idea: Did you update Reason 6 to version 6.0.1? There was something with Line6 things from 6.0 to 6.0.1:

http://www.propellerheads.se/downloa...on_601_fixlist
  #8  
Old 2011-11-25, 12:28
MaglinetsNikolay's Avatar
MaglinetsNikolay MaglinetsNikolay is offline
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 20
No i don't. My verson of Reason is 6.0 build 1.508. How can i update this product? Using internet verification?
  #9  
Old 2011-11-25, 12:29
reason2dance's Avatar
reason2dance reason2dance is offline
 
Join Date: May 2001
Posts: 2,538
Quote:
Originally Posted by MaglinetsNikolay View Post
No i don't. My verson of Reason is 6.0 build 1.508. How can i update this product? Using internet verification?
http://www.propellerheads.se/downloa...reason_updates
  #10  
Old 2011-11-25, 12:30
BonezMcCoy's Avatar
BonezMcCoy BonezMcCoy is offline
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 6,702
No, just download the demo and install it.

Or download the update and keep the install DVD handy.

Both can be downloaded here:

http://www.propellerheads.se/download/

Oops, R2D was faster.
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Reason 5: ignition key not recognized glen55 Phead User Forum (read only) 2 2012-11-10 04:55
Oxygen 8 Not recognized on Power Mac G5. Need Help. mschlazer General Forum (read only) 3 2006-05-24 04:52
Keyboard Controller Not Recognized by Reason apsiv General Forum (read only) 7 2004-12-24 23:29


All times are GMT +2. The time now is 05:58.