Propellerhead Software
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 2009-02-10, 16:25
AJCC
Guest
 
Posts: n/a
Couple of Probs...Help:)

Basically I am doing a whole new song in Reason....obviously audio is going through the samplers and Dr. Rex.

Just having a few probs!

I seem to be having some sort of problem with the Advanced reverb...I have my kit in a combi with 4 send effects, but the Advanced Reverb (as opposed to the RV-7) seems to "distort" the stereo field....things are sounding kind of mono with it, but kind of not?!
I was told about this before somewhere but I forgot....damn!

Also, before inserting vocals I am using AT. Another pain.....

Does ANYONE know how to route a MIDI track to an audio plug-in (in this case Autotune)

I have Acid, Mixcraft, and other programs where I am trying to do this....


I have the option obviously of rewiring, but I want to definitely keep everything in Reason for this one....kind of an experiment...I'm sure it will pay off

cheeeers!
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
a couple of tracks - comments? paulcon Music Forum (read only) 4 2006-05-18 23:52
couple reverb n delay,how? mamal General Forum (read only) 3 2003-07-22 12:28
Reason 2 for mac 2 probs... kidkinetic General Forum (read only) 1 2002-07-26 23:52
Reason 2 for mac 2 probs... kidkinetic General Forum (read only) 1 2002-07-26 18:38


All times are GMT +2. The time now is 11:27.