Propellerhead Software

Go Back   Propellerhead Forum > General Forum (read only)

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 2009-07-26, 18:12
meloman's Avatar
meloman meloman is offline
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 2
Question Sound problems in Reason 4 with MOTU 828mk3 soundcard

Good day,

I am having problems with my MOTU 828mk3 soundcard with Reason 4. The sound clicks and pops and sometime, the connection with the soundcard is terminated or some very high pitch sounds is emitted through the speakers. I have set the audio buffer fairly high and the problem persist even when my CPU does not show any strain at all...

My gear is this:

Windows edition: Window Vista Home Premium (Service Pack 1)
Computer system: Hewlett-Packard
Model: e9180f
Processor: Intel(R) Core(TM) i7 CPU 920 @ 2,67GHz 2.67 GHz (8 cores)
Memory (RAM): 9.00 GB
System type: 64-bit Operating System

I installed the latest drivers for my MOTU soundcard for Vista 64-bit.

Any help would be appreciated!

Last edited by meloman; 2009-07-27 at 16:43.
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
I want to tell the truth kuribo3 General Forum (read only) 51 2013-06-06 23:16
?'s about exporting tracks out of RSN and into another app. DSUB Phead User Forum (read only) 8 2011-02-21 03:42
Newbie Reason Recording Project wesleycobb General Forum (read only) 15 2003-05-29 05:55
Reason / DP / OMS Test Results Within... arothman General Forum (read only) 2 2003-03-05 03:26
MOTU sound card and Reason 2.0? colorado General Forum (read only) 4 2002-07-26 21:20


All times are GMT +2. The time now is 12:28.