Propellerhead Software
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 2010-05-27, 07:40
mizzyolanda mizzyolanda is offline
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 3
Angry Midi problem with Reason 1.0

I have a problem!! I purchased Reason 4 with Record 1.0 and I don't have midi input in Record. Everything else seems to work fine except my midi input. I am using windows XP and I have the Soundblaster Live sound card, is this a known problem with these programs? I need a solution bad. I don't know if I need to upgrade my Soundblaster or get another card. Also, I purchased a YETI microphone made by Blue Mic and it won't work with it either. I tried downloading the ASIO driver and it still won't work. Can someone help me please???!!!! I really want to use my new microphone with Record 1.0.

Thanks in advance,

Mizz Yolanda
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Reason 3.0.3 MIDI input problem in Rewire mode cwhiley General Forum (read only) 1 2005-07-19 01:25
need to translate Reason midi output into musical notation studioj General Forum (read only) 6 2005-01-17 04:55
WTF? First time i've EVER had a 'problem' with Reason... abraxis General Forum (read only) 4 2003-10-06 07:16
problem using reason in rewired and midi mode vestaxke General Forum (read only) 3 2003-04-14 22:44


All times are GMT +2. The time now is 07:55.