Propellerhead Software

Go Back   Propellerhead Forum > General Forum (read only)

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 2010-07-04, 22:07
Judas93 Judas93 is offline
 
Join Date: May 2004
Posts: 2
Question Strange thing happening when I try to record anything...

Hello, fellow Reason addicts!

If anyone's got time to answer a question from a total n3wb, here it is: Whenever I try to record *anything* in Record, there's this delay effect on the line. I've got no idea where it's coming from and I can't shut it off no mater what I do. Is there something going on that i'm not aware of? Or is this a sound driver issue? For whatever it's worth. I'm running Record 1.0 on a pretty much brand-new Dell Studio laptop with a i3 Core Processor, M 350 at 2.27 GHz, with Win 7 64-bit edition, and this is with Record running AISO Direct X Full Duplex Driver.


Thanks for your time and patience!

--Dean
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Strange Bug/Error with record rogerraa General Forum (read only) 3 2009-12-28 20:22
Strange Redrum thing going on.. telepathy51 Phead User Forum (read only) 7 2009-07-29 17:33
Another Record Invite Thing origami Phead User Forum (read only) 2 2009-07-11 16:28
Strange shit happening ziphren General Forum (read only) 2 2003-04-10 19:05


All times are GMT +2. The time now is 18:11.