Propellerhead Software
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 2010-09-05, 06:40
knowworldorder knowworldorder is offline
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 3
Static from monitor

I am new to Reason so I have a question . I installed it on a Mac Pro and I'm using a Line 6 Tone Port UX-1 as a sound card . Well I am getting static or white noise from my monitor when I play both my guitar and keyboard through the set up. I tried adjusting monitor levels in the Tone Port UX-1 and Reason. I am hoping it is not a issue with the computer itself . My instruments are going though the Tone Port at the moment because I am having issues with my MIDI interface also . All the levels are not too hot or anything I just have white noise any ideas?
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Static Engine "Isotope" remix CD is now available! StaticEngn General Forum (read only) 0 2004-07-10 08:57
excellent monitor for Reason Users pathammy General Forum (read only) 5 2004-04-15 15:24
Q to people using 2 monitor setup...possible bug... synclab General Forum (read only) 5 2003-02-13 14:23
Q to people using 2 monitor setup...possible bug synclab General Forum (read only) 1 2003-02-13 08:06
Q to people using 2 monitor setup...possible bug synclab General Forum (read only) 0 2003-02-13 08:04


All times are GMT +2. The time now is 21:04.