Propellerhead Software

Go Back   Propellerhead Forum > General Forum (read only)

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 2011-01-28, 04:30
roboticefx's Avatar
roboticefx roboticefx is offline
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 407
Any Saffire interface users? Record question/problem.

I have a Saffire PRO 14 audio interface and I'm sending stereo to line input 1. I am trying to record stereo in Record, but when I select stereo it gives me Input 1 + Input 2, instead of something like Input 1L + Input 1R. I opened up Ableton and it offers me the choice of Input 1 (mono) or Input 1 (stereo). Testing out the audio, both L and R work in Ableton and I'm able to record Input 1 in stereo. Seeing that this works fine in Ableton I can't figure out what I'm doing wrong in Record. I tried the audio settings but all 8 inputs are checked...just no option to record stereo for my single input, any ideas?
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
What interface and computer do you use with Record? ntg31 Phead User Forum (read only) 25 2010-09-01 04:05
Record Interface? Conus19 General Forum (read only) 1 2009-08-25 05:42
First Song In Record with an Apogee Duet Interface MikeDavis121409 Music Forum (read only) 2 2009-07-31 01:06
Can-not record from NN-xt/NN-19. Experianced Users, Needed! TheCyndicate General Forum (read only) 4 2006-06-27 09:59


All times are GMT +2. The time now is 04:58.