Propellerhead Software
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 2011-03-20, 15:07
EXOINT EXOINT is offline
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 7
Audition./Rewire problem

I'm trying to set up Audition 3.0.1 as a Rewire host for Reason 4.0.1, but every time Reason launches it screws up my audio card setup in Audition, making it impossible to monitor anything. Audition works perfectly until I launch Reason from the Rewire option. The error message I get is this: "The currently selected audio driver is not available. Another application may be using the same driver or the device may not be properly connected and powered. You can select a new driver using the Audio Hardware Setup option."

The "other application" that is using the same driver (and blocking it) is most likely Reason. Pls help!

I'm on W7/64 bits, Lexicon Lamba sound card with latest (W7) ASIO driver.

thx!
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
the PROBLEM with Reason!! bpark General Forum (read only) 31 2009-09-20 07:22
media related problem still...a problem blakeage Phead User Forum (read only) 19 2007-11-19 03:56
Reason & Logic Platinum syn problem, need help Tszpun General Forum (read only) 0 2003-12-23 11:36
Topic: AUs cause problem with Logic 6 and Reason 2.5 Rewire. timyork General Forum (read only) 8 2003-12-06 12:32
Bug: AUS cause Logic/Reason Rewire problem in cycle mode. timyork General Forum (read only) 2 2003-12-06 11:14


All times are GMT +2. The time now is 12:17.