Propellerhead Software

Go Back   Propellerhead Forum > General Forum (read only)

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 2011-06-29, 01:14
nick8004
Guest
 
Posts: n/a
Thor Modulation Routing--What's Wrong Here?

I'm trying to wrap my head around the Modulation Outputs in Thor and I'm either missing something or there's some weirdness going on. A few of the modules have an effect, most don't. For example, if I insert a cable from the LFO2 Output to a modulation input on the Subtractor, that works fine. Same thing if I route the LFO2 through the Modulation Matrix and out through CV 1. The Rotaries and Buttons work, too. But that's about it. LFO1 doesn't do anything, nor does the Global Env (either through its dedicated output or one of the assignable CV outputs). In fact, no envelopes or other modules do anything that I can hear.

Can anyone shed some light on this?
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Guess I was wrong ... gabrielr Phead User Forum (read only) 10 2007-06-20 06:19
nnxt saxophone ranges are wrong? johnp352 Phead User Forum (read only) 0 2005-11-06 19:46
Any Complex routing suggestions? Dimmu General Forum (read only) 5 2003-08-27 23:06


All times are GMT +2. The time now is 16:28.