Propellerhead Software
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 2011-08-11, 06:03
retroactiv's Avatar
retroactiv retroactiv is offline
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 28
Ignition Key Issue :(

I finally updated my DIGI001 system with Record 1.5 Duo today (from ProTools 6.4!) and am really disappointed at the moment. (it runs great in demo mode! )

First, authorizer does NOT recognize my ignition key at all. It shows up in Windows XP as a USB storage device, but the green light in authorizer app never lights... it's always waiting. I updated the Code software per another thread - still not working...

To make matters worse, I was one of the lucky ones who got incorrect license/registration info printed on my registration card. So I have a ticket in to fix this so I can at least run it via internet while they troubleshoot the key issue.

Any advice or things to try to get it to recognize the key while I wait for support? I need to be up and running for a session tomorrow night!

Thanks so much. I LOVE the software, I just need to be able to use it!
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
problems with registration on ignition key rgoss General Forum (read only) 7 2013-01-13 17:01
Ignition Key Driver Installation Failed comafilament Phead User Forum (read only) 14 2011-02-09 10:04
Windows 7 - Ignition Key - Not Detected with 1.0.1 update meowsqueak Phead User Forum (read only) 16 2010-12-31 05:47
Ignition Key issue at boot sacrenouille Phead User Forum (read only) 0 2010-05-28 15:47
Issue with Record Ignition Key: Hang on Re-Boott akbaldwin Phead User Forum (read only) 2 2010-03-22 19:25


All times are GMT +2. The time now is 08:09.