Propellerhead Software

Go Back   Propellerhead Forum > General Forum (read only)

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 2011-12-14, 15:55
Chewdoc Chewdoc is offline
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 13
My alesis io2 (audio card) does not work with Reason 6.0?

i go to create audio track, and with audio track 1 the down arrow (where it say mono/stereo input) it says

''no audio inputs available, please check your sound card settings''

im basically trying to record with my microKORG XL via my alesis io2, and its
been a complete nightmare


it works fine with Cubase

iv checked edit> preferences menu

help me out here please, i think this is easily solved but i cant solve it, im a relative novice to reason and although i love it, i dont know what im doing and the help menu/tutorials dont cover this problem, cheers
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Using internal Xtreme sound blaster audio card with Reason 5 Record 1.5?? HELP Helterskelton Phead User Forum (read only) 4 2011-09-30 17:27
PROBLEMS SYNCING CUBASE SL AND REASON VIA REWIRE!? Muzak Phead User Forum (read only) 8 2008-08-12 20:26
Reason 2.5 and audio device sharing jeffomatic General Forum (read only) 2 2005-03-02 06:53
Reason / DP / OMS Test Results Within... arothman General Forum (read only) 2 2003-03-05 03:26
Audio or midi interface BillyBlagg General Forum (read only) 5 2002-11-09 00:23


All times are GMT +2. The time now is 07:44.