Propellerhead Software
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 2013-08-29, 22:26
Gess Gess is offline
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 5
Unhappy Bass on Stereo

Hi all,

I'm sure I'm being pretty much a noob here but I just can't figure it out. I'm using Reason 7 with a Novation midi Keyboard. I got a Soundblaster X-FI and Logitech Z-906 5.1 Speakers.

I made some tracks on this System, exported them to wav/mp3 and it sounds pretty good to me. But when I Play the wav/mp3 on my Laptop with Stereo Speakers there are no bass frequencies at all. I've been playing around with the soundcard Settings and used all possible Audio Drivers within reason 7 but I can't get the bass to Sound on the Stereo System.

Any ideas what i might be doing wrong?

Thanks.

Gess

Last edited by Gess; 2013-08-31 at 11:59.
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
52 Weeks - Week 3 - Part 1 - How do you mix your Bass? pushedbutton Phead User Forum (read only) 15 2013-01-21 21:40
Keyboard Shortcut Variations (remote mapping) Onijanex Phead User Forum (read only) 18 2013-01-07 17:55
Reeeeefillss??? SoulElemental Phead User Forum (read only) 26 2010-12-05 17:51
Looking for a good double bass (guitar) sample... Pat303 General Forum (read only) 5 2010-07-28 00:22
Problems with bass christofer General Forum (read only) 5 2003-09-02 18:06


All times are GMT +2. The time now is 17:02.