Propellerhead Software
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 2012-09-17, 06:27
prodigi's Avatar
prodigi prodigi is offline
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 20
possibly latency issue?

im running a 2010 Sony vaio laptop 8gigs ram. it's a speedy lil thing with an i5 that thinks its a quad core. i have a 20" vga monitor hooked up to it for my mixer view. my issue is since reason 6.5 update it really seems to lag while opening file library. reason 6 alone was fast as could be. is this version that much heavier? also while playing around with rack units and stacking synths inside combinators, (just experimenting because i don't know what I'm doing half the time anyway lol) I'll start to hear little clicks of static? wierd! is anyone else having hardware issues like this? i'm trying to find a link to optimize my machine specifically for music creation. thanks in advance for any reponses,

prodigi
__________________
Sony vaio w/Intel i5 m260 chip 8 gigs ram, line6 ux2, oxygen25, peavey sm58 mic,Alvarez masterclass acoustic, ltd ec1000t electric. praying for money to upgrade all electronics


[SIGPIC]
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
latency issue w/ retouchduo, ipad & reason citizengriffith General Forum (read only) 1 2012-07-03 23:53
Advice on latency valmour General Forum (read only) 8 2007-02-06 03:22
ASIO latency issue??? Panther General Forum (read only) 2 2005-09-23 01:26
ASIO latency issue??? Panther General Forum (read only) 0 2005-09-20 12:28
Weird Latency RiotNrrd General Forum (read only) 4 2003-08-20 02:46


All times are GMT +2. The time now is 11:42.