Propellerhead Software

Go Back   Propellerhead Forum > General Forum (read only)

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 2012-09-18, 23:43
zroyz2000 zroyz2000 is offline
 
Join Date: May 2005
Posts: 4
Help-Problems With Behringer UMX490 Drivers

I just bought a Behringer UMX490 keyboard and I am having problems locating and running the right drivers. I have 64 bit windows 7 home premium and have tried several of the drivers from the Behringer website but they will not locate my keys.
I am running Reason 6.5 and had an M-Audio keyboard previously in use (with no problems). Can any one give me step by step instructions on how to get my keys running? I beleive I have deleted the m-audio keys but the behringer will not detect, I have tried it with the batteries and without, which I am not even sure if the keys need a power source, either way no lights will come on my behringer board. Does it need a power cord?
Anyway, I would appreciate any help I could get from anyone who has had similar problems.
Thanks Much,
Roy
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Latency and Creative ASIO drivers RedSkwirrell Phead User Forum (read only) 0 2011-10-30 09:34
Problems with Maudio 2496 & Reason 4 - HELP! bigbadjon Phead User Forum (read only) 3 2007-10-06 10:23
Reason3.5 + m-audio ozonic = problems olomilkman General Forum (read only) 1 2006-12-14 19:37
Problems with 'Computer too slow to play song' bvdriel General Forum (read only) 6 2002-09-04 00:27
Problems with line-drawings on screen w/ new ATI drivers? dpp General Forum (read only) 1 2002-08-23 05:09


All times are GMT +2. The time now is 00:04.