Propellerhead Software

Go Back   Propellerhead Forum > General Forum (read only)

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 2012-09-23, 03:18
pjeudy's Avatar
pjeudy pjeudy is offline
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 589
Exclamation Softube TSAR-1 Reverb problem ? or Bug ?

OK I downloaded a demo of the TSAR-1 demo...and I noticed that when you bypass the unit (off) then turn it back on, it replay back the reverb effects from where you last turned it off !!!!

I just created a small audio file animating the TSAR-1 ON/OFF (bypass/on)
And yep it will retain the audio with the reverb effect.Many minutes after, if you cut the reverb before the effect has finished.

..this mean that you have to be sure to let the effect play out before you can turn it off. some reverb effect can have long tails... worst if you are listening to the reverb effect withing the mix...you might think that the effect has run it's course...but if you turn the reberb back on in a quite part of your track.. the reveb sound will return, messing up your track.

I tried the RV 7000, and the UHBIK-4 (U-HE) and none of then do that. once you turn of the reverb and turn it back on.. the reveb effect does not return.

TSAR-1 COST HOW MUCH ?
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ReCycle problem when sampling... Korzen99 General Forum (read only) 1 2012-03-04 11:12
Reason 5 Midi Clock Sync Problem jgroos Phead User Forum (read only) 4 2011-07-11 14:40
the PROBLEM with Reason!! bpark General Forum (read only) 31 2009-09-20 07:22
RV7000 and getting CLEAN reverb tails... lofi1990 Phead User Forum (read only) 6 2006-01-26 15:07
Bug: AUS cause Logic/Reason Rewire problem in cycle mode. timyork General Forum (read only) 2 2003-12-06 11:14


All times are GMT +2. The time now is 10:18.