Propellerhead Software

Go Back   Propellerhead Forum > General Forum (read only)

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 2012-11-05, 09:27
ooooo ooooo is offline
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 4
sequencer is changing my sound waves. help plz.

i am using a malstrom and using mod a and b to adjust the pitch. when i press play on the matrix it sounds awesome and just the way i want it, but when i press the main play button on the sequencer it sounds totaly different, when the matrix plays along, and when the matrix pattern is copied to the sequencer track. it sounds like it is making the malstrom go into legato mode, even though it is not in legato mode. this has been happening for years since 2.5, i have 6.5 now and i have no idea why or how this happens. can anyone tell me why this awkwardness happens? and how to stop it?
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Building first desktop, sound card questions djapd Phead User Forum (read only) 14 2012-05-03 03:33
If anyone can create this Jan Hammer sound in Reason or Record I will pay you kilohurtz Phead User Forum (read only) 14 2009-12-21 12:26
review:All reason Synthesizer sound high end! wangyuechao Phead User Forum (read only) 6 2007-10-16 05:09
Notes show up in sequencer, but do not sound mbone12368 Phead User Forum (read only) 10 2005-03-13 00:01


All times are GMT +2. The time now is 00:13.