Propellerhead Software
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 2013-02-09, 22:17
dosilegecko dosilegecko is offline
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 47
POD HD Pro issues

Hello,

So I'm trying to use my POD as my USB interface for tracking guitars and monitoring and I'm getting some clicks and pops. I'm usually familiar with buffer settings but for some reason I can't figure out how to get them to stop.

I've tried making the buffers as large and forgiving as possible, still no avail. It seems to happen when I use hi gain patches, but nothing is clipping. It kinda sounds like digital clipping though, and only in my left monitor. When I close reason and release the POD, no more clicks and pops. Its the POD HD USB driver's interaction with reason.

Anyone have ideas? see attached images for my typical settings.
Attached Images
File Type: jpg speaker properties.jpg (11.5 KB, 11 views)
File Type: jpg lin6 audio.jpg (13.1 KB, 12 views)
File Type: jpg reasonpref.jpg (9.2 KB, 11 views)
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Midi Latency issues rogg23 Phead User Forum (read only) 2 2012-07-23 22:46
CPU Issues (Mac) nickmccall Phead User Forum (read only) 18 2012-07-02 21:58
Help with REWIRE workflow issues. funkstone Phead User Forum (read only) 3 2011-01-21 20:51
ISSUES: Loading .rsn 2.5 files into Reason 4 abraxis Phead User Forum (read only) 2 2008-04-28 20:00
FS: Computer Music Magazine Collection Sale rollingsj General Forum (read only) 0 2007-07-16 16:06


All times are GMT +2. The time now is 00:43.