Propellerhead Software
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 2012-11-15, 00:30
burn0uts0n burn0uts0n is offline
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 1
reason 6.5 playback problems

hey guys, just updated reason to 6.5 and i have a huge problem. All my old songs that have guitar and bass recorded just sound like total garbage. it's all out of time and staticy. i had no problems with reason 6 when i bought and installed it but now this is just odd. i haven't been able to find anyone else with the same problem so i turn to you guys. what could make reason all of the sudden not want to play back my songs? older songs from reason 5 or 4 seem to playback without much of an issue but the reason 6 songs just don't wanna play.

For the record im using a mac mini with a duo2core and max ram so i know my specs are good. any ideas?
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Via Balance into Reason 6 and Reason Essentails - problems with recording atono Phead User Forum (read only) 5 2011-12-15 10:56
REASON 3.0.4 problems..... firepulp General Forum (read only) 1 2006-02-01 14:52
REASON 3.0.4 problems..... firepulp General Forum (read only) 0 2006-01-31 11:03
Reason 3.0, ProTools 6.7 on a PC with Alesis Keyboard jiagap Phead User Forum (read only) 1 2005-08-19 22:08
Problems with Logic and Reason via Rewire dk01 General Forum (read only) 0 2003-01-19 00:38


All times are GMT +2. The time now is 12:07.