Propellerhead Software
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 2013-01-24, 06:14
sindyburnburn sindyburnburn is offline
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 7
no audio input with balance - HELP

Hi all,

I have all drivers (including ASIO4all) installed and reason 6.5. I installed ASIO first as I've heard this is what you're supposed to do. I plugged balance in, chose ASIO4all in preferences. plugged my guitar in, the signal/clip LED lights up when I pluck my guitar, but I can't select an audio input for my guitar (see picture). I just get an input from my laptop mic. Please let me know if you might have an answer, thanks!http://dl.dropbox.com/u/28244837/Untitled.png

-Jane
Attached Images
File Type: jpg Untitled.jpg (15.1 KB, 22 views)

Last edited by sindyburnburn; 2013-01-24 at 06:21.
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
No audio input dgilbey Phead User Forum (read only) 3 2012-11-21 08:55
Audio Input Working in other programs but not Reason munk101 Phead User Forum (read only) 6 2011-11-11 11:47
Demoing record - can't get audio input osbornja General Forum (read only) 11 2011-09-12 19:26
Balance Performance vs 3rd Party Audio Interface chrismerris General Forum (read only) 3 2011-07-13 02:11


All times are GMT +2. The time now is 19:16.