Propellerhead Software
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 2013-02-23, 01:06
jamienedve jamienedve is offline
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 21
Exclamation No sound with balance

Was hoping someone could help. I've just upgraded from reason 4 to 6.5 and am using balance. Problem is I can't get any sound out of it. I've selected asio balance as the driver in the preferences box and it shows a green tick but it still won't work. it is plugged directly into a USB 2.0 port as well. The only sound I can get from reason is by selecting my laptops Realtek driver in the preferences/ audio box, which puts sound through my laptop speakers.

I've uninstalled drivers and reinstalled the latest from propellerheads website and have tried different USB ports to no avail.

Any help would be appreciated.

Many thanks,
J
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
No audio output from Balance Bluefish General Forum (read only) 21 2013-08-15 20:21
Balance Issues, sound "crak" drakal Phead User Forum (read only) 30 2012-10-12 22:12
Balance Audio Track Issues After 6.5 Upgrade bhopperfield Phead User Forum (read only) 1 2012-07-27 13:43
How to mix to sound good no matter what speakers redanieru General Forum (read only) 2 2010-11-17 04:33
Even more on the Reason's Sound Quality thingy iloyd General Forum (read only) 15 2003-10-03 01:12


All times are GMT +2. The time now is 23:54.