Propellerhead Software
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 2012-08-23, 15:43
wesleypipes
Guest
 
Posts: n/a
No Sound on Playback after recording

Please I need your help!

I'm using Reason 5 ReWired in Reaper on a Mac OS.

Everything worked fine but now when I record a keyboard track, there is no sound on this recorded track and also these "midi dots" are missing and are already missing while recording though the recording "stripe" is running (excuse my words, I'm not from an english speaking country ;-))


And while recording I get a sound from Reason.

Reason runs in Slave Mode and I did NOT change anything and like I said, it worked the same way the last months. The only thing: When I record guitar, bass or vocals I use an interface and I have to change my audio device to the interface and back if I use Reason (due lack of USB slots). BUT again, I always did this like that and it worked.

When I set up my system, I had the same problem and I had to run Reason in 32 Bit Mode and it worked. Could it be, that my system changed that back to 64 Bit? My problem is, that I can’t find the point where you can change that. Many sites say go to Applications - Reason - get Information. But there I don’t have this checkbox “run in 32 Bit Mode”.

Any solutions?

Thank you in advance…
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Playback and guitar recording issues...(may have posted in wrong place last time) reastin Phead User Forum (read only) 0 2011-05-30 17:53
Notes recorded in sequencer make no sound during playback klomax Phead User Forum (read only) 5 2010-11-23 04:40
no playback sound poindexter77 General Forum (read only) 1 2009-05-22 20:37
Reproducing an instrument Alex General Forum (read only) 4 2004-01-06 22:10
No sound w. DP4 & Rewire while recording alschnier General Forum (read only) 0 2003-12-15 06:22


All times are GMT +2. The time now is 09:38.