Propellerhead Software
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 2013-03-04, 22:29
vanKloot's Avatar
vanKloot vanKloot is offline
 
Join Date: May 2003
Posts: 2,189
Bug in Quadelectra CV Suite?

I'm just playing with this for the first time now so maybe this isn't a bug, but it sure seems like it...

If you set your knobs to a particular setting, then click the on/off button, It turns on or off control of the unit's knobs, but does not "bypass" the signal as I would expect it to, especially since there is no bypass switch.

Am I off base here?
__________________
I've decided to get serious about my music again at last.
So go ahead... ask me how my new album is coming!

CLICK HERE TO EMAIL ME & SAY HI



Some stuff I've made with Reason...

Loading SoundCloud…
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Rack Extensions: Remote Map Scopes list Koshdukai Phead User Forum (read only) 263 2013-11-15 00:04
Quadelectra CV SUITE LINE PROCESSOR updated to 1.2.1 EnochLight Phead User Forum (read only) 3 2012-12-20 22:10
Quadelectra CV Suite Line Processor - UPDATE BROKE MY SETUP!! propellator Phead User Forum (read only) 23 2012-12-10 22:21
Audio to CV? (ReVolt & Quadelectra thoughts, too) platzangst Phead User Forum (read only) 22 2012-10-26 09:24
Patch/Combi making for others and Def Mastering Suite Ogggy Phead User Forum (read only) 0 2007-11-19 22:46


All times are GMT +2. The time now is 03:17.