Propellerhead Software
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 2013-08-18, 22:10
5114Jarvis 5114Jarvis is offline
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 1
help with rewire and loop

i have reason 6.5. i recently purchased pro tools 8 le. i followed the directions on propellerheads site for how to rewire reason to pro tools exactly but it still wouldnt go into slave mode. now i cant even open reason without pro tools being open! when i do get reason open the left and right loops both stay at the very beginning of ANY song i open and they will not move so i cant play any songs!! my reason is in 32 bit, geek squad cant help me and i have no idea what is happening. ive already reinstalled both programs multiple times. please somebody help me =(
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Rewire with MaxMSP loop function not working SamBFC General Forum (read only) 1 2009-12-28 00:36
HELP!!!! - Rewire Loop problems Irievibes General Forum (read only) 6 2005-05-02 14:35
Rewire and Logic 7 express loop issues jesperh General Forum (read only) 0 2005-01-01 22:39
logic rewire help w/ running song in loop mode mythras General Forum (read only) 0 2003-11-05 23:02
REWIRE ...not working...Hubi midi loop the culprit? vincem General Forum (read only) 0 2003-06-18 23:45


All times are GMT +2. The time now is 11:24.