Propellerhead Software
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 2013-10-02, 16:55
rpugwash's Avatar
rpugwash rpugwash is offline
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 98
reason bug STILL not fixed!!

hey props

i reported a bug during beta testing of a previous release of reason but was told that there was no bug.

im still getting the same repeatable bug even though im using a legit copy of the program on a new (ish) computer (approx 1yr old gaming laptop)..

to repeat try the following:-



TRY TO OPEN SONG WITH MISSING SAMPLES.

WHEN U REACH THE SCREEN WINDOW SHOWING LOCATE SOUNDS CLICK THIS

THEN SELECT SEARCH LOCATIONS

if you dont have some the samples that the song requires the search continues for a very long time. admitedly i do have over 100GB sample banks (refills)

once this completes searching, your RAM usage (i have 16GB btw) is about 98% used

the only way to purge this memory is to close reason..

ONCE YOU CLOSE REASON THE MEMORY USAGE DROPS TO NORMAL!!

any body elese able to get this bug? its the same on my pc and mac. im stumped!

puzzling :-/
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Why did i buy record?????!!!!!*$ Mathmatech General Forum (read only) 131 2013-01-14 17:02
People just face it; Reason rules again! :) [n/t] eric General Forum (read only) 26 2011-08-02 01:49
How do I solve that factory sound bank thingie? vectro Phead User Forum (read only) 6 2009-05-19 20:11
My Reason 3 workflow and general thoughts about Reason 4 Andrew108 General Forum (read only) 7 2007-02-12 10:17


All times are GMT +2. The time now is 13:41.