Propellerhead Software
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 2006-12-12, 19:15
olomilkman olomilkman is offline
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 0
Reason3.5 + m-audio ozonic = problems

I am having problems getting reason3.5 to be happy with a new ozonic keyboard/interface, though the problems are also happening in Live6, so i actually think the problem is with m-audio and the ozonic, not Reason. Still, I am posting here in case anyone else has had the problem and might be able to help with an answer.

I am running a 17" macbookpro Intel core2 duo, purchased Reason3.5, purchased Live6, all within the last few weeks and all up to date.

If I select the mac's audio outs both reason and live work fine. as soon as I switch audio out to the ozonic all sound stops (though the apps transports do not). The entire cpu slows to a crawl if I have Live use the ozonic's audio outs. The midi signals are also flake, and sometimes Reason saw controller information coming from the ozonic, other times it does not. There was nothing that changed between when it saw the midi and when it did not.

The only other thing I have connected to the mac is a firewire800 drive (lacie).

Has anyone else had problems with the ozonic? ANyone know how to make this thing work? I previously tried using the Ozonic with a g4 iBook and had nothing but problems, but that time m-audio assured me that it all worked with Intel macs. Personally I am not sure sure this is true.

ANy advice is appreciated, thanks! (this includes what 4in/4out+midi control surface i should exchange my Ozonic for when I return it to the store for the 2nd time!)

 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT +2. The time now is 21:52.